fr0z
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 338
Paikkakunta: JKL
Viesti:

12 years ago

[quote=""Juho Kerola""][quote=""fr0z""]eli Ridisc 8x Speed A-Grade...

noita olen useemman sata polttanut, ja todennut ne hyvin toimiviksi... muuta en osta niin kauan kun noita on myynnissä =D[/quote]RiDisc on halpismerkki ja levyt on toisaalla haukuttu pahasti. Onko heittää kprobe/plextool skannauksia, vai miten ne olet hyväksi todennut?[/quote]

Hinnalla ei ole väliä jos toimii. Itse sekä kaveripiirini noita on suosineet... hyvyyden perustan kokemuksiin en laboratoriomittauksiin ,)
Eli todella hyvä toimivuus muissa asemissa/standalone soittimissa... ei susilevyjä jne jne... muista ridisceistä en mene takuuseen (kaverilla oli noista "printattavia" versioita jotka oli täysin susia..)

Jokainen saa polttaa mitä haluaa, mutta minä poltan noita ,)
 
nupponen
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1293

12 years ago

[quote=""Juho Kerola""][quote=""nupponen""]...[/quote]Kuinka vanha on vanhin levy? Onko esittää kprobe/plextool skannia uudesta ja vanhemmasta poltosta? Mikä on levyjen mediakoodi?

edit; Eli siis jos sanotaan jotain mediaa hyväksi, vaikkapa esim tämä "platinum" joka ei ole mikään levyvalmistaja vaan lafka joka ostaa luultavasti sitä mitä halvimmalla saa ja laittaa oman nimensä päälle (voi olla hyviä eriä, ja huonoja, ja kaikkea siitä väliltä), niin olisi kiva kuulla perusteluja miksi se on hyvä. Pelkkä "no ne nyt on toiminu toistaseks" ei vielä riitä.[/quote]

Mulle se on riittänyt kun ei ole yhtään kuvaa hävinnyt ja kaikki leffat jne toimii :)
En ole niitä kummemmin tutkinut, mitä nyt Nerolla vähän virheitä etsinyt ja testaillut nopeuksia.
Ei mun elämä vielä niin tylsää ole että noi levyt niin paljon kiinnostaisi...
Todellisuus vastaa harvoin unelmia, tuskin edes vaatimattomia toiveita...
 
YpyCL9V
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 566

12 years ago

[quote=""nupponen""]Ei mun elämä vielä niin tylsää ole että noi levyt niin paljon kiinnostaisi...[/quote]Olisikin kysymys vain tylsyydestä. Ei minulla aikaa kaikkeen riitä, mutta nuo hommat on melko pakko pitää hanskassa koska levyille menee tärkeää dataa joka olisi hyvä olla luettavissa vielä aikojen päästä. Tämä vaatii kontrollia polttovaiheessa, ja sen jälkeen.

Töissä olen siirrellyt vanhoja CD -arkistoja DVD:lle, levyjen kirjo on värikäs, ja ehkä joka 20-30:s levy ei toimi (5v vanhoja). Kaikki toimivat vielä kirjoitusvaiheessa aikanaan. Onneksi(?) näitä kuvia ei varmaan kukaan koskaan kaipaa, paitsi ehkä historiantutkijat kotiseutuarkistoja kaivaessaan..

PS. Leffat ym roska menee, jos tulee tervetta sellaisia polttaa, halvoille "roskalevyille" (paitsi kotivideot ym jotka on 1-2:lla DV nauhalla ja laatuDVD:llä).
 
emerik
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 5987

12 years ago

Itse en havainnut toistaiseksi mitään vahinkoja cd-levyissä kun siirtelin kuvia ja musiikkia tietokoneelle. Yleensä virheet on tullut kopiodessa tai sitten mahdollisesti huolimattomasta käytöstä eli naarmuja levylle? Tai mahdollisesti olleet jo valmiiksi virheellisiä. Vanhimmat levyt on tosin 4 vuotta vanhoja. Jännä että lukuna ei ole suuri mutta tuntuu kuin olisi ikuisuus. =)
 
nupponen
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1293

12 years ago

Nyt nähdään miten käy halpis DVD levyjen kanssa. Koneesta pamahti 250GB levy. Kuvia siinä oli noin 100GB.. Osa kuvista löytyy enää dvd levyiltä. Osa on ulkoisella asemallakin tallessa..
Arkistointiin olisi ehkä syytä panostaa, meni 4 tuntia että löysin asiakkaalle kuvan DVD:ltä. Tai siis aika meni siihen että löysin oikean levyn...
Todellisuus vastaa harvoin unelmia, tuskin edes vaatimattomia toiveita...
 
Quiquern
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 20655
Viesti:

12 years ago

[quote=""nupponen""] meni 4 tuntia että löysin asiakkaalle kuvan DVD:ltä. Tai siis aika meni siihen että löysin oikean levyn...[/quote]

Niinpä, tuota se on -otan osaa ;-)
Waldo's Peoplen Waldo:

"Itseensä pitää luottaa, eikö niin?"
 
YpyCL9V
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 566

12 years ago

Viimeksi muokannut YpyCL9V, 25.5.2009 klo 13.57. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä