jomile
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 6
Paikkakunta: Turku

12 years ago

Jepjep.

Täydessä lastissa oleva reppu on todellakin erilainen eri ihmisillä. Minun tapauksessani repussa majailee toistaiseksi digijärkkärunko, laadukas laajakulmazoomi ja edullinen mainiosti piirtävä kiinteäpolttovälinen normaaliobjektiivi. :) Lisäksi repussa on kaikkea kameraan liittyvää sälää, ja joskus jalusta. Kannettavaa tietokonetta en ole vielä repussa kantanut.

Tuossa lastissa reppu on todella kevyen oloinen, ja kokoonkin olen jo tottunut. Jalusta aiheuttaa repulle takapainoisuutta. Auttaisikohan läppäri repun etuosassa asiaan? Täytyy viikonloppuna testailla. Objektiivin vaihdossa tuo on otettava selästä. Vauhdikkaampaan kuvaamiseen minulla on Lowepron Nova 2.
 
Otto
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 33

11 years ago

Heips. Biloran olkalaukkua olen nyt puolen vuotta raahannut matkassa, ja ajoittain pitkin raitteja lompsiessa olkapäässä(kin) tuntuu että reppu päihittäisi tuon mennen tullen. Runko, kittizoomi, normaalioptiikka, 2 salamaa ja ns. härpäkkeet pitäisi majoittaa reppuun. Laajiszoomi myös kesän tullen. Lisäksi tarpeisiin lukeutuu läppäripaikka sekä vaatteet yhdeksi yöksi.

-> Lowepron Stealth AW II näyttäisi nämä "vaatimukset" ainakin täyttävän. Onkohan moisesta rohjosta kenelläkään kokemusta? On kuitenkin hieman suolaisen hintainen. Jeh.
 
Avatar
saloma-3
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1015
Paikkakunta: Turku
Viesti:

11 years ago

Isolla reppufirmalla, Tatonkalla on myös käypiä vaihtoehtoja kamerareppupuolella. Partioaitasta tai netin kautta.
http://intranet.tatonka.com/infosys/inf ... 1.dll?5840
 
Kissamos
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 30

11 years ago

Onko kellään kokemuksia billinghamin laukuista, muuta kun että ovat "huokeita" :)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä