Verotarkastaja
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 45

8 years ago

Laukun raahaamiseen kyllästyneenä olen harkinnut kuvausliivin hankkimista, esim. Domke. Tamracia saa helpoiten, esim. Rahalasta, alle satasen.

Paljon ei tarvitse raahata, taskuihin täytyisi mahtua filtteriä, kiinteä pieni opiska, erilaista pientä tilpehööriä. Ehkäpä tulisi liiviä käytettyä muutenkin kuin kuvauskäytössä, esim. pienillä luontokävelyillä.

Olisiko kenelläkään kommentteja tai kokemuksia kuvausliiveistä? Otan mielipiteenne kiitollisuudella vastaan - opiksi ja neuvoksi.
 
Harald
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 2507

8 years ago

Domke on hyvä, ainakin itse pidän siitä. Sen taskuihin mahtuu tosin isohkon kameralaukun tavarat, joten painoakin tulee jos moisen lastauksen tekee. Mutta silti tavaramäöärä kulkee mukavasti mukana.

Kun en ole pröö, niin arastelen sen kanssa kulkemista kovin julkisilla paikoilla kotimaassa, siksi juhlava tuollainen liivi on, reissuilla sen tuntee toisin ;-)
 
Verotarkastaja
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 45

8 years ago

Harald kirjoitti:
Domke on hyvä, ainakin itse pidän siitä.
Ostitko Domken Suomesta vai ulkomailta? En ole vielä googlettamalla löytänyt suomalaista puotia, mikä sitä myisi.

Partioaitasta muuten löytyy Fjällräven Reporter Vest- tyyppinen liivi ( http://www.partioaitta.fi/product_info. ... ts_id=6421 ). Taskut kuvasta päätellen eivät kylläkään ole kovin isot. Täytyy ehkä puodista käydä tähänkin tutustumassa.
 
Frank
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 7379
Paikkakunta: Tampere

8 years ago

Tampereen Foto-Hertellissä on näkyny jotain Domken laukkuja. Ehkä sinne ainakin tilattua sais liivejäkin, en tiedä.. Tuli vain mieleen.
Tamperelainen telttahousu, skeittaava Hannu Karpo
 
Harald
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 2507

8 years ago

Ostin Domken liivin Foto-Hertelistä Tampereelta. Torstaina siellä oli pari Kodakin liiviä, ehkä tyylikkäämpiä kuin Domket, mutta näytti ettei niihin mene yhtä paljon tavaraa. Ei tosin ole oikeasti tarviskaan mennä. Neljästäkympistä puhuivat, kun hintaa kysyin.
 
Verotarkastaja
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 45

8 years ago

Kappas vain , Rahala nosti Tamracin liiviä huomiseksi heti 19 eurolla. Sinne en ainakaan sitten mene. Pitäköön liivinsä, rahanahneet kauppiaat. Kauppa se on, joka kannattaa. Taisivat lukea tätä säiettä, heko heko.
 
Avatar
Kimo
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 11057

8 years ago

Kuvausliivi on varmaan kätevä,siitä ei pääse mihinkään.Sanotaanko että minut saa luvan kanssa ampua jos näkee ne liivit päällä julkisella paikalla.
13x18
 
Harald
Liittynyt: 11 years ago
Viestit: 2507

8 years ago

Ei se kuvauksliivi ole sen omituisempi vaate kuin mitä näkee joka toisella normi vastaantulijalla, varsinkin nuorilla, mutta muillakin, päällä ihan joka kerta kun ulos menee.... ;-)    ei niitä rytkyja ihan jokaisen itsetunto kestäisi.....  LOL
 
SakkeM
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 10 years ago
Viestit: 16708

8 years ago

Tuosta Fjällrävenistä taisi puuttua ne olennaisen tärkeät sisäpuolen taskut. Matkoilla passit, liput, lompakot yms. on kivempi sijoittaa sisäpuolella oleviin taskuihin. Hyvä liivi on sellainen, jossa etuosan alareunassa on isohkot sisäpuolen taskut.

Yleisliveissä tahtoo olla paljon pieniä taskuja. Tarpeettoman pieniä.
Only 100% recycled electrons were used in the making of this message...
 
Verotarkastaja
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 45

8 years ago

SakkeM kirjoitti:
Tuosta Fjällrävenistä taisi puuttua ne olennaisen tärkeät sisäpuolen taskut. Matkoilla passit, liput, lompakot yms. on kivempi sijoittaa sisäpuolella oleviin taskuihin.
Hyvä vihje. Kiitos. Esimerkiksi Tallinnassa dallailessa mieluusti pistää passin ja rahat hyvään jemmaan. Olen joskus ollut todistamassa kun keskellä kaupunkia suojatiellä pariskunta ryöstettiin häikäilemättä. Narkkariongelma on Tallinnassa todellisuutta.
 
Ananias
Liittynyt: 9 years ago
Viestit: 36

8 years ago

Älkää pelkkää liiviä hankkiko, pukeutukaa Camel Activeen! :D

Itse ostin viime syksynä ko. valmistajan tuollaisen vähän airborne-henkisen takin, josta saa hihat veke. Kyllä se sen jälkeen kuvausliivinä asiansa ajaa, taskujakin riittää vaikka muille jakaa. Ainoa vain, että mitä oon tämän kevään takkeja nähnyt niin taskupuolta on karsittu vähän.

Pikainen laskenta osoitti oman takkini taskumääräksi (hihat kiinnitettyinä) 14 taskua. Kyllä noihin jo jonkun filmin piilottaa. Ja isot sivutaskut vetää kiinteepolttovälisen (kokoluokkaa EF 35mm f/1.4) optiikan ihan passelisti.

  -a.

EDIT. 16 taskua
Viimeksi muokannut Ananias, 15.4.2009 klo 8.26. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä