bitti
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 53
Paikkakunta: Tampere

11 years ago

Etsiskelen langattomaan salamakäyttöön mukana helposti kulkevaa jalustaa, jolla salaman saisi heivattua tarvittaessa n. 2 metrin korkeuteen. Koska salama ei paina paljoa, mitään erityisiä tukevuusvaatimuksia ei ole (paitsi se, ettei jalusta ihan tyynellä kaadu itsekseen).

Onko arvon foorumilla kokemuksia (hyviä/huonoja) tuollaisista? Ja mistä mahtaisi helpoiten ja halviten saada?

Matti
 
Lilja
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 8
Paikkakunta: Pirkkala

11 years ago

Salamaselänne Tesomalla on ainakin yks paikka Tampereella.....
"It wasn´t me, it was the other guy!!!"
mr. Beginning
 
Avatar
RB
Kuvat.fi VIP
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 6957
Viesti:

11 years ago

Mulla on joku Selänteeltä aikoinaan ostettu Lastoliten pikku-valaisinjalusta joka nousee yli 3 metrin, on kevyt, jalkojen leveys on suurempi kuin paljon tukevemmassa Manfroton Master-jalustassa. Oon ollut siihen lastoliteen tosi tyytyväinen kevyessä käytössä.

Jalustan päähän laitan Manfroton nivelellisen sateenvarjopitimen, nuija-Metzin kiinnityskiskon ja sateenvarjo&Canonin 580EX välkkymään.

Ulkokäytössä aika valtaisa tuulikone, jos siihen asti ei tuule, niin ainakin kun sateenvarjon aukaisee ilman assaria niin johan alkaa puhaltamaan jostain suunnasta;(. Parilla perättäisellä keikalla meni sateenvarjot remonttiin.. toisesta sai vielä käypäsen, mutta toinen jäi aina-auki-sisäkäyttöön-malliseksi.
 
valtsu
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 1931

11 years ago

[quote=""RB""]
Ulkokäytössä aika valtaisa tuulikone, jos siihen asti ei tuule, niin ainakin kun sateenvarjon aukaisee ilman assaria niin johan alkaa puhaltamaan jostain suunnasta;(. Parilla perättäisellä keikalla meni sateenvarjot remonttiin.. toisesta sai vielä käypäsen, mutta toinen jäi aina-auki-sisäkäyttöön-malliseksi.[/quote]

Kuulostaa liian tutulta. Sisäkäyttövarjoja rupee olemaan aika nivaska ;)

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä