yogi84
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 8 years ago
Viestit: 44

3 years ago

Terve,

Ennenkuin vien kameran huoltamolle niin kysynpä täältä jos joku tietäisi mikä on ongelmana kun standardimallin lankalaukaisin ei ruuvaudu kokonaan OM-1:n nappulaan kiinni. Vain noin kierroksen. Laukaisimen ruuvipäästä laukaisinta painava tappi tulee ulos noin kolmisen milliä, eli kaiketi se ei ylety. Viikko sitten kun laukaisimen sain niin se toimi kun sitä piteli suht pystyssä kameran yläpuolella, mutta nyt ei toimi enää mitenkään. Laukaisimen nappulan sisällä ollutta ruuvia ruuvailin edestakas, mutta ei se vaikuttanut tähän ongelmaan mitenkään.

Mikä siis neuvoksi? Onko, mulla vääränlainen kaapeli? Myyjä sanoi käyttäneensä Om-2:ssa, joten epäilen. Voiko kaapeli olla rikki, voiko sitä säätää?

Kiitos jos joku osaa auttaa.

ps. saa siirtää DIY-osastoon
Viimeksi muokannut yogi84, 6.6.2014 klo 18.04. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
 
Avatar
Jukkis71
Liittynyt: 12 years ago
Viestit: 17610

3 years ago

Ei kai se pyörähdäkään kuin kierroksen.
Veikkaanpa, että lankalaukaisin on rikki. Mulla rikkoontui vasta yksi juuri samalla tavalla eli se pää, joka tulee ulos painettaessa ei tullut ulos kuin tuon verran. Silloin kun se toimi, se olisi tullut ulos ainakin 1.5 cm.
Pääsisitkö kokeilemaan jollain toisella lankalaukaisimella?
Real photographs are born wet
 
yogi84
Aiheen aloittaja
Liittynyt: 8 years ago
Viestit: 44

3 years ago

Ongelma ratkaistu. Tappia kun nappaa hohtimilla kiinni ja venyttää reilusti niin johdon pituutta voi siten säätää. Jee!
Viimeksi muokannut yogi84, 7.6.2014 klo 12.52. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa
Vaihda väriteemaa Vaihda leveyttä