Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now

Työkalukysymys

Keskustelu osiossa 'Muut kameravarusteet' , aloittajana keegan, 9 Huhtikuu 2024.

  1. keegan

    keegan Well-Known Member

    8 240
    1 233
    113
    Päivää
    Pitää kysyä täältä, en nimittäin tiedä tämän suomenkielistä nimeä:) Kuvan kapistuksella (kuten kuvasta näkyy:)) tyypillisesti avataan objektiiveja. Juuri nyt tarvitsisin kuitenkin tuollaisen piikkipäisen (siis tuolla toisessa päässä) avatakseni pari kantta eräässä kamerassa. Varsinainen kysymys on: onko tuollaisia ostettavissa Suomessa tai vaikka EU:n alueella? Kiinasta kyllä löytyy, mutta en viitsisi nyt hirveän kauaa odottaa ja mieluummin tietysti muutenkin ostaisi jostakin muualta. Jatkokysymys: mikä tuo on suomeksi?
    Kiitos jos jaksoit lukea tänne asti:) avain.jpg
     
  2. Vinski

    Vinski Well-Known Member

    4 176
    340
    83
    Linssiavain.
     
    keegan tykkää tästä.
  3. ppohja

    ppohja Active Member

    472
    27
    28
    Muistaakseni minulla on ylimääräinen tuollainen. Neewer on sen nimi. Mikäli haluat, voin myydä tai lainata. Helsinki/Töölö. (Lens Wrench sillä se englantilainen nimi).
     
    keegan tykkää tästä.
  4. keegan

    keegan Well-Known Member

    8 240
    1 233
    113
    Jos sinulla ei omallesi ole käyttöä ja voit sen postittaa, niin olen kyllä kiinnostunut ostamaan sen. Jatkuuko keskustelu yksityisviesteillä?
    EDIT Kun nyt näyttää siltä, että alan ehkä enemmänkin kokeilla erilaisia huolto- ja korjaustoimia, niin onko kenelläkään vinkata mielellään Suomesta erilaisten pienten meisseleiden ja vastaavien myyjää? Eri kauppaketjujen kahdenkympin meisselisarjoilla ei aina tee juuri mitään.
     
    Viimeksi muokattu: 9 Huhtikuu 2024