Tervetuloa kameralaukkuun!

Pääset mukaan keskusteluihin rekisteröitymällä.
Register Now

Päivän :-(

Keskustelu osiossa 'Yleistä keskustelua' , aloittajana jaahv, 28 Maaliskuu 2007.

  1. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 213
    508
    113
    Ei, ei missään nimessä tuon paskasakin kanssa mihinkään liittoon, vaan välitön paluu vanhaan itsenäiseen Suomeen, jolla on oma ulkopolitiikka, kauppapolitiikka ja oma valuutta. Neuvostoliittokin kaatui omaan mahdottomuuteensa, ei tullut homo sovjeticusta ja nyt on Eurostoliiton aika kaatua omaan mahdottomuuteensa, ei tule kulttuuritonta euroihmistä. Kärsimysnäytelmä on aina parhaimmillaan silloin, kun se on lyhyt.
     
  2. Est

    Est Well-Known Member

    17 085
    1 816
    113
    Tiukan sedän hurja mielipide?
    ;)
    Koomista.

    Kertokaapa vielä niitä hassuja näkemyksiänne politiikasta, taloudesta...
    Nallefanit, luovuuden wannabeet ja muut elämänsä ohittaneet.
    Huumoria takatalveen.

    (--- Siis tainnut, edellinen kommentointi, eksyä väärään ketjuun?)
     
  3. Est

    Est Well-Known Member

    17 085
    1 816
    113
    Olihan se "tsoukki"?
     
  4. Est

    Est Well-Known Member

    17 085
    1 816
    113
    Jokainen, jolla edes hieman ymmärrystä, näkee tuon tuon valheellisen touhun läpi.^^^
    Vanha kikkelishokkuspokkuskikka, jolla venäläismieliset yrittävät vedota MUKA suomalaiseen isänmaallisuuteen vaikka juuri sitä pyrkivät tuhoamaan. Haluavat ettei pieni liittoudu oikeiden ystäviensä kanssa. Vanha vihulainen haluaa taas napostella.
    Pienempiä maita, pala kerrallaan. Kun vain olisivat heikkoja ja yksin.
    Idässä on ainoa vihollisemme.

    Ei pidä haksahtaa hourupäisiin & typeriin propagandatemppuihin.

    Noita, venäläismielisiähän on, netissä, muutamia muitakin aktiivisia.
    Hyötyvät siitä että mielipiteitä saa, vielä, ilmaista kohtuullisen vapaasti.
    Eivät, kuitenkaan, ole vaarattomia.
     
  5. keegan

    keegan Well-Known Member

    8 240
    1 233
    113
    Tuo "luovuuden wannabeet" oli kyllä hyvä:) Eikä todellakaan huumori ole ollenkaan pahitteeksi kun kevät vain viipyy ja viipyy.
     
  6. Est

    Est Well-Known Member

    17 085
    1 816
    113
    Tarpeeseen tulee - huumori
     
  7. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 213
    508
    113
    Hyvin sä vedät tuon psykoosin ja paranoian kanssa. Jos hybridiosasto ei pitäisi matalaa profiilia, niin ne voisi käyttää sinua markkinointimatskussa näyttönä jonkin vielä korkkaamattoman maan poliitikoille ja sotilaille, että tällaisia me ohjelmoimme kadulle kävelemään. Jutuissa pyörivät käsitteet ikiaikainen vihulainen, isänmaallisuus ja venäläismielisyys sekä kaikki muu hömppä mitä sataaviittäkymmentäseitsemää muuta valtiota alistavan valtion turvallisuuspalveluiden käsikirjoittajat keksivät syytää markkinoille, jotta sinä voisit nauttia siitä, kun sinun kansasi varallisuus viedään ja parhaat sukupolvet käytetään heidän intressisodissaan. Et kuitenkaan ole ajatellut niin pitkälle, että sinunkin apurahasi/työttömyyskorvauksesi maksetaan siitä samasta velalla perustetusta kassasta, jonka jaat noiden kanssa, jotka vetävät suomalaisia kuivalla kakkoseen?
     
  8. Est

    Est Well-Known Member

    17 085
    1 816
    113
    Joojoo... Onpas tylsämielistä pilkkaa.
    Ei ole "apurahoja/ työttömyyskorvauksia".
    Eikä paljon muutakaan. Kovasta työnteosta, jo 15 vuotiaasta asti, kyllä muutama vakava vaiva joka ei loppuelämänä parane. Töillä maksoin, aikoinaan, omat vaatimattomat opiskeluni.
    Ala-arvoiset viittaukset perversseihin akteihin yms. jätettäköön kommentoimatta. Kukin tavallaan.

    Heippa, herra salaliitto/höpsö/putinisti ;)
     
  9. Est

    Est Well-Known Member

    17 085
    1 816
    113
    Oletko muuten, niffe, näiden vuosien aikana saanut montakin värvättyä uskomaan noihin pseudoloogisiin haihatteluihisi? Netissä (tai vaikkapa kadulla, räkälöissä jne. mölisten)?
    Kaksi tai kolme? Jopa?
    Ikinä laskenut, kovan vaivannäkösi, saldoa?

    Ihmiset eivät kuitenkaan niin "aivopestävissä" kuin saatat luulla?
    Onneksi heille.

    En usko että työsi tuottaa, ikinä, varsinaisesti hedelmää.
    Ehkä se on vain erikoinen "ajanviete/harrastus"?
    Vailla tavoitteita...
     
  10. niffe

    niffe Well-Known Member

    13 213
    508
    113
    Värvättyä? Hehheh...ei minun näemmä tarvitse ohjelmoida sinua, koska joku muu on jo ehtinyt ensin. Käypä välillä vilkaisemassa ikkunasta näkyykö venäläisiä desantteja... no leikki leikkinä, mutta ehkä sinun pitäisi tarkastella vähän kriittisemmin näitä omia kirjoituksiasi. Niissä näkyy ja kuuluu selvästi ohjelmoijiesi ääni ja kädenjälki. Ymmärrän toki sen kognitiivisen dissonanssin, kun joku yrittää ravistella sinua hereille tuosta psykoosista ja juoksuttaa evidenssiä nenäsi eteen - se tuntuu kiusalliselta vai mitä? Koskaan ei kuitenkaan ole myöhäistä aloittaa tervehtymisprosessi. Se vaatii kuitenkin muutaman asian ymmärtämistä. Ensinnäkin Hollywood-elokuvissa ei opeteta historiaa. Toiseksi ne, jotka hyväksikäyttävät sinua, eivät välttämättä ole rehellisiä, kun he osoittavat jotakuta muuta ja kertovat, että tuo se oli ja kolmanneksi, he eivät ole välttämättä ole sinun ystäviäsi, vaikka he tarjoavat sinulle ystävyyttä ja avunantoa ongelmiin, jotka he ovat sinulle luoneet. Näiden seikkojen ymmärtämisellä pääsee alkuun niiden kanssa, jotka pyörittävät keinotodellisuuttasi. Muuten en valitettavasti usko, että pystyn enempää auttamaan sinua, koska kaiken tervehtymisen on alettava sinusta itsestäsi. No niin, lyhytterapia riittää tältä illalta. Hyv'yötä!
     
  11. Est

    Est Well-Known Member

    17 085
    1 816
    113
    Jestapajeps... Ihan skuttaan meni, suurinpiirtein kaikki, Hollywoodista lähtien (en diggaa).

    Mutta:
    Sehän voi olla että olet oikeassa ja kömpelö alennuslaaripropagandasi onkin, täysin vahingossa, totta & itse en vain ymmärrä (vitsihän tämä, tottakai)?

    En tiedä mitä kiksejä toisten aliarvioiminen antaa mutta jos tarpeeksi yksinkertainen niin ehkäpä luulee sen jotenkin nostavan omaa statustansa? Tavallisuuden harmaasta suosta. Ettei ole sentään ihan sellainen "aivopesty tavis"... ;)

    - Kaikkea hyvää!
     
  12. keegan

    keegan Well-Known Member

    8 240
    1 233
    113
    Suomi on siinä mielessä hyvä maa, että täällä saa olla eri mieltä tällaisista tiedollis-maailmankatsomuksellis-yhteiskunnallisista asioita. Kaikkialla ei saa. Moniarvoisuus toki kiinnittyy normeihin ja yhteiskunnan rakenteisiin, mutta pitkällä aikavälillä sen välttämätön joskaan ei riittävä ehto on se, että yksilöt suhteellisen pitkälle (_ei_ tietenkään loputtomiin) suvaitsevat ja kunnioittavat paitsi toistensa näkemyksiä, myös ihmistä joka niitä omista poikkeavia näkemyksiä esittää.
    Minkään yhteisön hyvät asiat eivät pysy pystyssä ja voimissaan omilla voimillaan, vaan ne edellyttävät tavallisten ihmisten osallistumista, vaatimatontakin. Rikkominen ja rikkoutuminen on helppoa.
     
    SakkeM tykkää tästä.
  13. Kona

    Kona Well-Known Member

    1 100
    1 005
    113
    Keskustelun intensiteetti on siinä määrin tiivistynyt ja tasokin pysynyt totuttuna, että nostan esille asian, joka on hallituksen julkisen talouden tilanteen parantamistoimenpiteiden eli menojen karsimisen ja verojen korottamisen myötä noussut hämmästyttävässä määrin esille:

    - media ja jopa jotkut itseään johtavina poliitikkoina eli kansakunnan tulevina johtajina pitävät, toitottavat jatkuvasti esille ajatusta, että

    Suomen suuri ellei suurin ongelma on se, että meillä on sivan liian paljon hyvin toimeentulevaa väkeä. Ja että he eivät tarpeeksi osallistu yhteiskunnan menojen rahoittamiseen….

    Jokainen joka on asunut, tehnyt työtä opiskellut muissakin maissa varmasti ihmettelee. Kaikissa muissa tuntemissani maissa toivotaan, että maassa olisi paljon enemmän hyvin toimeentulevaa väkeä, jotka osaltaan kykenevät vahvistamaan maan taloutta ja hyvinvointia.

    On maamme köyhä, ja siksi jää.
     
  14. paraneva

    paraneva Well-Known Member

    12 240
    5 889
    113
    Enpä oikeastaan ole törmännyt ilmiöön muualla kuin vastaavissa ihmettelyissä, luultavasti lähestulkoon jokainen toivoisi, että ainakin kaikki työssä käyvät olisivat hyvin toimeentulevia tai edes kohtuullisen hyvin.
     
  15. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 548
    3 129
    113
    Kai se suurempi ongelma niin ihmettelyissä kuin reaalitodellisuudessakin on se, ettei työnteko kannata. Miksi kiusata itseään viitenä päivänä viikossa jossain ikävässä duunissa, kun melko lailla saman elintason saa ilmankin?

    Hallituksen toiminta sitten lisää ongelmaa ennestään vähentämällä työn houkuttelevuutta.
     
  16. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    3 028
    635
    113
    Tiedä sitten, mikä saisi sen työnteon tuntumaan kiinnostavalta?

    Pitäisikö jokaisesta yksinkertaisestakin työstä maksaa jotain kovan luokan palkkaa?
     
  17. paraneva

    paraneva Well-Known Member

    12 240
    5 889
    113
    Sen verran siitä olisi hyvä maksaa, että sillä tulee toimeen tai sitten se työ ei taida olla tekemisen arvoista?
     
    SakkeM tykkää tästä.
  18. SakkeM

    SakkeM Well-Known Member

    22 548
    3 129
    113
    Sehän on sitten näkemysasia ja poliittinen mielipide, että onko sosiaaliturva liian hyvä - ei kannata mennä töihin, kun ilmankin pärjää suunnilleen yhtä hyvin - joissakin tapauksissa jopa paremmin.
     
  19. Kona

    Kona Well-Known Member

    1 100
    1 005
    113
    Juuri näin uskon itsekin suurimman osan kansalaisista ajattelevan.

    Mutta kuten kirjoitin, mediassa ja useiden poliitikkojen puheissa on ns kehysriihen yhteydessä toitotettu viestiä, että Suomen suuri ellei suurin ongelma on, että meillä on aivan liian paljon hyvin toimeentulevaa väkeä, jotka eivät osallistu riittävästi yhteiskunnan menojen rahoittamiseen ja hyvinvoinnin kustantamiseen.
    No, jos hyvin toimeentulevana pidetään keskituloista suomalaista hänen tuloihinsa kohdistuva verotus on Suomessa huomattavasti kireämpi kuin Ruotsissa ja aivan kärjessä koko maailmassa. En tiedä miten helvetissä niiden hyvin toimeentulevien pitäisi vielä enemmän osallistua. Marginaaliverohan meillä on koko EU:n korkein.
     
  20. Jari_S

    Jari_S Well-Known Member

    3 028
    635
    113
    Niinpä. Usein vaan ihmisillä on ajatus, että oma palkka on liian pieni ja sitä pitäisi nostaa, mutta kaikki tavarat ja palvelut ovat liian kalliita, ja niiden hintoja pitäisi laskea.

    Kuitenkin niillä palkkakustannuksilla ja hinnoilla on vahva yhteys toisiinsa.

    Itse olen huomannut, että jos oma palkka ei miellytä, niin hankkimalla lisää koulutusta ja/tai jonkin alan ammattitaitoa, niin se palkka nousee usein ihan itsekseen…
     
    Kona tykkää tästä.